خانه>>بخش 2>>املت اسفناج و گوجه فرنگی صبحانه بیماران دیابتی :
بخش 2

املت اسفناج و گوجه فرنگی صبحانه بیماران دیابتی :

طرز تهیه صبحانه ای خوشمزه و رژیمی برای دیابتی ها
مواد اولیه
3 عدد سفیده تخم مرغ
3 قاشق سوپ خوری گوشت ریز خرد شده ( 60 گرم )
1 قاشق سوپ خوری پنیر پارمزان ( 20 گرم )
نصف فنجان سبزیجات خرد شده ( اسفناج، مارچوبه، بروکلی، قارچ، فلفل کدو ،گوجه ، پیاز ( 100 گرم )روغن
طرز تهیه
اول، ماهی تابه را چرب کنید.
سپس، گوشت و سبزیجات را سه دقیقه سرخ کنید. می توانید از گوشت گاو ، گوسفند یا ترکیبی از هر دو استفاده کنید.
بعد از آن سفیده تخم مرغ را اضافه کنید.
پنیر را وقتی که تخم مرغ پخته شد اضافه کنید.
مخلوط را روی دو تکه نان گندم برشته بریزید و از آن لذت ببرید .