خانه>>بخش یک>>طریقه شستن دست ها با آب و صابون:
بخش یک

طریقه شستن دست ها با آب و صابون:

ابتدا دست ها را با آب خیس کنید و شیر آب را ببندید.دست ها را کاملا به صابون آغشته نمایید.پس از دست زدن به مواد غذایی خام و مواد غذایی پخته و آماده مصرفکف دست ، بین انگشتان ، زیر ناخن ها و مچ دست خود را با دقت با کف صابون بشویید.شستن دست ها باید ۲۰ تا ۳۰ ثانیه طول بکشد.دست ها را به خوبی با آب جاری و تمیز آب کشی کنید.با حوله مخصوص خود دست ها را خشک کنید و هرگز از حوله دیگران استفاده نکنید.

در محافل عمومی برای خشک کردن دست از دستمال کاغذی استفاده نمایید و شیر آب را با دستمال کاغذی ببندید و آن را در سطل زباله بیاندازید.از دست زدن به سطوح مختلف اجتناب کنید و برای زدن دکمه آسانسور از دستمال کاغذی ، خلال دندان ، گوش پاک کن و… استفاده نمایید.