کانون بازنشستگان خراسان رضوی سشسشسشس پست قبلی پست بعدی 5 مقالات مرتبط بخش یک خواص گیاه کاکوتی: استفاده از این گیاه به عنوان ادویه در غذاها کاربرد دارد و عطر آن بسیار نزدیک به آویشن است. از برگهای خرد شده کاکوتی به عنوان طعم دهنده دوغ میتوان استفاده کرد که اثرات سوء گوارشی آن نظیر دل درد و دل پیچه را کاهش میدهد. همچنین درپیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفلونزا کاکوتی دارای خواص ضد باکتریایی قوی بوده و خطر ابتلا به سرماخوردگی و آنفلونزا را کاهش می دهد. بخش یک